Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst
Zoek

Vergaderlocatie

Leven van de Wind

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst!

Drie prachtige zalen met weids uitzicht over onze eigen akkers

Vorige slide
Volgende slide

10 jaar Leven van de Wind

Open dag met aansluitend mini-congres

Leven van de Wind bestaat 10 jaar! Op vrijdag 7 juni organiseren we een open dag met aansluitend een mini-congres over het onderwerp dat ons allemaal bindt; ‘vergaderen voor dummies’. 

 

Voor wie al lang al overtuigd is en gewoon een vergaderruimte wil boeken:

Neem contact op met Marbel (06-51764445), dan kijken we gelijk of we nog ruimte hebben!

THROWBACK: 10 jaar Leven van de Wind

December 2013 heb ik mijzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als zelfstandig ondernemer. Een ontvangstruimte wilde ik gaan maken om groepen mensen te kunnen ontvangen en hun te kunnen vertellen over dat prachtige boeren bestaan. Ik zegde mijn baan bij LTO Noord (Land- en Tuinbouworganisatie) op en ging volledig thuis aan het werk. Wat een mega spannende stap. Nachtenlang niet geslapen. Serieus nachten niet geslapen. Niet meer op kantoor werken maar thuis aan de gang. Dat was pas spannend.

Lees verder »
Vergaderlocatie Leven van de Wind bestaat 10 jaar en organiseert een open dag met mini-congres 'vergaderen voor dummies'

Mini-congres ‘vergaderen voor dummies’

Ja, en als je dan een feestje mag geven, wat kies je dan. Wordt het een glitterthema, of doen we alles vout. Jaren 80, 90, the zeroes? Wij blijven liever bij ons eigen leest. We organiseren een open dag met een mini-congres ‘vergaderen voor dummies’.

Lees verder »
Bord dat richting aangeeft naar parkeerplaatsen

Onderzoek: top 10 vergader-frustraties I Vul in en win!

Een locatie heeft een hele grote impact op het welslagen van je bijeenkomst. Geen prettige ruimte, weinig daglicht, geen prettige catering, ver weg parkeren, je voelt het al gelijk. Bij Leven van de Wind hebben we die factoren wel aardig goed geregeld. Wat we niet in de hand hebben, is jullie vergadering zelf. Want man man man, wat kan vergaderen toch vervelend zijn.

Lees verder »
Leven van de Wind bestaat 10 jaar

Wel heel toepasselijk logo I XXL maisdoolhof

Deze maanden staat het 10 jarig bestaan van Leven van de Wind centraal. Er is zelfs een speciaal logo voor ontworpen. En waarom dan precies dit beeld? Dat zullen we jullie vertellen; dit is het ontwerp van ons maisdoolhof dit jaar!

Lees verder »