Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst
Zoek

Vergaderen op de akker

Leven van de wind

Vergaderlocatie

Leven van de Wind

Wie werken er bij Leven van de Wind

De kracht van een klein team

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst!

Wie zijn eigenlijk het team achter Leven van de Wind?

De familie de Graaf zijn boeren, akkerbouwers om precies te zijn, wat maakt dat we met veel plezier aardappelen telen voor Aviko, suikerbieten voor de suiker van van Gilse, tarwe voor onze lokale coöperatie en graszaad voor een zaadleverancier. Die ruimte om ons heen, die inspireert!

Vandaar ook dat wij in 2014 een ontvangsttak met vergaderlocatie hebben gemaakt op onze boerderij. Een bedrijf dat zo ontzettend goed liep dat we in 2019 een prachtige ruime grote vergaderlocatie hebben gebouwd achterop ons erf, met weids uitzicht over ons land.

Maar natuurlijk kunnen en willen we dit niet alleen en werkt er een heel team van toffe meiden bij ons.

Vergaderlocatie Leven van de Wind

Vergaderlocatie Leven van de Wind

De naam Leven van de Wind hebben we dankzij onze eigen windmolen. Op 30 meter van de ingang van onze vergaderlocatie staat hij daar in al zijn eenvoud en kracht rustig zijn rondjes te draaien. Ontzettend indrukwekkend van zo dichtbij.  Dankzij de windmolen produceren we meer dan genoeg energie voor 515 huishoudens op jaarbasis. En dan hebben we ook nog eens 1500 zonnepanelen op de daken van onze schuren… Meer dan volledig zelfvoorzienend zijn we, zelfs meer dan genoeg energie om jullie electrische auto’s mee op te laden. Direct vanaf de windmolen, zo jullie auto in!

Bekijk de video

Wil je met eigen ogen zien hoe mooi onze vergaderlocatie is, de ruimte om ons heen maar ook zeker de ruimte binnen? Kijk dan deze video waarin Marbel je meeneemt door het bedrijf!

Team Leven van de Wind

Bel je of mail je naar ons bedrijf? Dan neemt één van ons de telefoon op. 

 

Allemaal op en top gastvrouwen!

Ieder heeft haar eigen talent maar we zijn allemaal met één en hetzelfde doel aan de slag: jou en je collega’s een welkom en vertrouwd gevoel geven in onze vergaderlocatie.

Boer zijn is het mooiste beroep van de wereld

Je bent eigen baas, je werkt met de seizoenen, het weer bepaalt wat eerst kan en eerst moet. Je werk is ontzettend breed, van techniek, handel, inkoop tot aan natuurlijk het belangrijkste; de teelt. Hoe zorg je ervoor dat die aardappel, die suikerbiet, dat graszaad en die tarwekorrel het zo goed mogelijk heeft op onze vruchtbare klei, zodat het zo goed mogelijk kan groeien. 

 

Maar dan ook de werkelijkheid. 80% van de mensen woont in de stad. De agrarische sector is van zichzelf erg bescheiden. Het zijn doeners, hard aan het werk op hun eigen bedrijven. Wij vinden dat we als sector moeten laten zien wat we doen en dat doen we dan ook graag. We organiseren door het jaar heen meerdere evenementen om die pracht te delen, maar ook vooral om aan jullie allen te laten zien hoe belangrijk boeren zijn. We produceren kwalitatief hoogstaand voedsel tegen minimale milieulasten, wereldwijd toonaangevend en hoeders van ons prachtige landschap. Boeren moeten we koesteren. 

Zaaien en planten
In het voorjaar, wanneer het droog en warm genoeg is, planten we de aardappelen, zaaien de tarwe, de bieten en het graszaad
Wieden en voeden
We wieden het onkruid weg, gaan plagen als luis en trips tegen, voeden de gewassen bij en geven het water als dat nodig is
Oogsten
Augustus en september zijn onze oogstmaanden. We combinen de tarwe, rooien de aardappelen en halen als laatste de suikerbieten van het land
Boer zijn is echt
het mooiste beroep

Boek onze vergaderlocatie voor jullie bijeenkomst. Wij hebben de ruimte.

Jacco de Graaf, eigenaar MTS de Graaf-Splinter

Vraag een offerte aan

Doe een aanvraag via ons reserveringsformulier en wij nemen contact met je op

Neem contact met ons op

Wil je direct weten of wij nog een ruimte beschikbaar hebben?

FAQ

Kan ik ook eens komen kijken of de locatie wat voor ons is?

Natuurlijk mag je een keer komen kijken of onze locatie geschikt is voor jullie bijeenkomsten. Van harte welkom. Neem even contact met ons op en we maken een afspraak met je.

Zoekt Leven van de Wind nog nieuwe medewerkers/ zijn er vacatures?

Voor nu redden we het goed, onze meiden zijn echt top. Maar we merken ook dat we het alleen maar drukker krijgen. Dus ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak of als gastvrouw? Werk je het liefste onder schooltijden van de kinderen? Neem dan contact met ons op!

Hoe zijn de klantbeoordelingen over Vergaderlocatie Leven van de Wind?

We vragen onze klanten regelmatig om een beoordeling achter te laten. Wat vond je top, wat kan beter. Gewoon, om jullie ervaring nog beter te maken. Zie deze pagina vol met reviews. 

Waar is Vergaderlocatie Leven van de Wind?

Vergaderlocatie Leven van de Wind is in Wieringerwerf, de kop van Noord Holland. Wieringerwerf klinkt best ver maar doordat we vlak aan de snelweg liggen ben je er echt zo. Gegarandeerd een meevaller. Kijk maar eens vanuit de richtingen Hoorn, Schagen, Den Helder, Heerhugowaard of Alkmaar. 

Hoe groot is het team bij Leven van de Wind?

We werken met een heel klein team, waardoor we heel betrokken zijn bij onze klanten. We nemen de dag met jullie door en zorgen voor de juiste lunch op het juiste moment. 

Is er iemand om mij te helpen met de beamer?

Jazeker! We helpen jullie graag op weg met de tv schermen, de microfoon én het geluid. 

Vergaderlocatie Leven van de Wind

Wij hebben de ruimte. En dat letterlijk en figuurlijk. Vergaderlocatie Leven van de Wind is gevestigd op een boerderij. Achterop ons ruime erf is een hele luxe, moderne vergaderlocatie gerealiseerd met ruim uitzicht over onze eigen akkers. Ruimte genoeg voor jullie allemaal!

Grote conferentieruimte Den Helder

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind hebben we ruimte voor groepen tot 100 personen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op het terrein van onze boerderij. Lees meer op deze pagina over vergaderlocatie Den Helder

Grootschalige vergaderplek in de buurt van Alkmaar

Wanneer je het ruime erf van onze boerderij op komt rijden zie je het al; hier hebben ze de ruimte. Onze grote vergaderzaal biedt ruimte voor groepen tot ongeveer 100 personen. Zelfs een stad als Alkmaar is heel dichtbij. Lees hier meer over op de pagina Vergaderlocatie Alkmaar

Grote conferentieruimte Heerhugowaard

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind hebben we ruimte voor groepen tot 100 personen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op het terrein van onze boerderij. Lees hier meer over hoe dichtbij onze vergaderlocatie is bij Heerhugowaard.

Grootschalige vergaderplek in de buurt van Alkmaar

Wanneer je het ruime erf van onze boerderij op komt rijden zie je het al; hier hebben ze de ruimte. Onze grote vergaderzaal biedt ruimte voor groepen tot ongeveer 100 personen. Zelfs een stad als Alkmaar is heel dichtbij. Lees hier meer over op de pagina Vergaderlocatie Alkmaar

Grote conferentieruimte Heerhugowaard

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind hebben we ruimte voor groepen tot 100 personen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op het terrein van onze boerderij. Lees hier meer over hoe dichtbij onze vergaderlocatie is bij Heerhugowaard.

Riante vergaderzaal Hollands Kroon

Wanneer je het ruime erf van onze boerderij op komt rijden zie je het al; hier hebben ze de ruimte. Onze grote vergaderzaal biedt ruimte voor groepen tot ongeveer 100 personen. Lees meer op de pagina speciaal over vergaderlocatie Holland Kroon.

Vergaderlocatie voor grote bijeenkomsten Schagen

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind hebben we ruimte voor groepen tot 100 personen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op het terrein van onze boerderij. Lees meer op de pagina speciaal over vergaderlocatie vlakbij Schagen. 

Omvangrijke vergaderlocatie Hoorn

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind hebben we ruimte voor groepen tot 100 personen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op het terrein van onze boerderij. Lees meer op de pagina vergaderlocatie Hoorn

Uitgebreide vergaderfaciliteiten Middenmeer

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind hebben we ruimte voor groepen tot 100 personen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Lees meer over onze vergaderlocatie vlakbij Middenmeer.  

Ruime vergaderlocatie in Noord-Holland

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind hebben we ruimte voor groepen tot 100 personen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. 

Vergaderruimte voor grote groep in Hollands Kroon

Bij vergaderlocatie Leven van de Wind hebben we ruimte voor groepen tot 100 personen. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Lees ook vergaderlocatie Hollands Kroon

Kan ik mijn elektrische auto opladen bij Leven van de Wind?

Ja dat kan. Wij hebben 2 laadpalen met ieder plek voor 2 auto’s op de parkeerplaats naast de ingang van de vergaderlocatie.

Kan ik ook mijn verjaardag vieren bij Vergaderlocatie Leven van de Wind?

Nee helaas! Zie ook de vraag en het antwoord hiernaast.

Vergaderlocatie Leven van de Wind centraal in Noord Holland

Ja je leest het goed! Ring Amsterdam is slechts een half uur rijden. Je bent langer onderweg om van de ene kant van de stad naar de andere kant te komen dan dat het kost om naar onze boerderij te komen. Wieringerwerf is dichterbij dan je denkt!

Openbaar vervoer en Vergaderlocatie Leven van de Wind

Het dichtbijzijnste treinstation is in Hoorn. Vanaf daar is er een busverbinding naar Wieringewerf. Naar onze vergaderlocatie is het vervolgens nog 1 km lopen. 

Kan ik mijn familiefeest organiseren bij Vergaderlocatie Leven van de Wind?

Nee helaas! Gelukkig is er meer dan genoeg aanbod in de regio om jullie met jullie vrienden- of familiegroep een fantastische dag te bezorgen. Denk eens aan café ‘bij de Buren’ in Wieringerwerf, de Meerhoeve in Middenmeer,  of Brasserie Wings op het vliegveld in Middenmeer. Zij ontvangen u heel graag.

Kan je ook lunchen bij Leven van de Wind?

Vergadergroepen kunnen zeker ook lunchen bij Leven van de Wind. Wij zorgen dat iedere lunch een feestje is. In overleg met jullie serveren we onze huisgemaakte lunches met of zonder soep. Zie voor meer informatie onze pagina over onze ruimtes of neem contact met ons op. In overleg is heel veel mogelijk! 

Kan ik ook taart bestellen voor mijn bijeenkomst?

Jazeker, dat kan! De keuken van onze vergaderlocatie wordt ook gebruikt door Vera van Vera’s Bakery. Zij maakt de meest prachtige taarten. Heel leuk wanneer jullie de bijeenkomst nét even specialer willen maken.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij Vergaderlocatie Leven van de Wind?

Er is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij Leven van de Wind en op het erf van de boerderij.

Waar is vergaderlocatie Leven van de Wind?

Vergaderlocatie Leven van de Wind is in centraal gelegen in Noord-Holland, in het dorp Wieringerwerf, op een boerderij vlák buiten de bebouwde kom en aan de afrit van de A7.  Het adres is Oosterterpweg 12 in Wieringerwerf. Aan de voorkant zie je voornamelijk de boerderij, maar aan de achterzijde is een prachtig vergadercomplex te vinden met heel weids uitzicht over het platteland. We zijn heel snel aan te rijden vanuit zowel Amsterdam als Leeuwarden.

Is vergaderlocatie Leven van de Wind op een boerderij?

Nou en of! Wij zijn een akkerbouwbedrijf en telen patataardappelen voor Aviko, suikerbieten voor de Suikerunie/ Royal Cosun en tarwe en graszaad voor de lokale coöperatie. Daarnaast verhuren we ook land aan een buurman die tulpen teelt. Naast het akkerbouwbedrijf hebben wij een vergadertak. Op deze pagina kan je meer lezen over de ondernemers achter Leven van de Wind. Vergaderlocatie Leven van de Wind, vergaderen op de akker!

Voor wat voor soort bijeenkomsten is Vergaderlocatie Leven van de Wind geschikt?

Leven van de Wind is geschikt voor vergaderingen, blended vergaderingen, teambuildingactiviteiten, bijeenkomsten, meetings, events, trainingen, presentaties, managementsessies, teamsessies,  hei-dagen, eigenlijk alles wat je maar zou willen voor de zakelijke markt. Wil je weten hoe onze klanten over onze locatie denken? Bekijk dan ook eens de pagina met reviews.

Kan je ook overnachten bij Vergaderlocatie Leven van de Wind?

Nee helaas, overnachten kan niet bij Leven van de Wind. Op 2 kilometer afstand hebben we wel een fantastisch van der Valk hotel. Ook zijn er in de dichte omgeving een heel aantal fijne bed- and breakfasts te vinden, zoals bijvoorbeeld het Bonte Buitenleven, Villa Nieuwland/ de Wierschuur en De Nieuwe Tijd.