Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst
Zoek

Vergaderen op de akker

Leven van de wind

Vergaderlocatie

Leven van de Wind

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst!

Drie prachtige zalen met weids uitzicht over onze eigen akkers

Op zoek naar een vergaderruimte in de buurt van Hoorn, Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard en zelfs Den Helder? Wieringerwerf is dichterbij dan je denkt! In de ruime en moderne vergaderlocatie op onze boerderij hebben we drie verschillende zalen voor jullie te huur. De grote zaal is perfect voor groepen van 30-60 personen. In theateropstelling is er plaats voor maximaal 100 personen. Twee kleinere zalen zijn heel geschikt voor groepen tussen de 15-25 personen.

Dan zijn er op de eerste verdieping ook nog twee ruimtes die heel handig zijn om nog even in groepjes op te splitsen of nog wat te video-vergaderen. En natuurlijk gaan we met mooi weer naar buiten. Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst!

Locatie exclusief afhuren

Willen jullie een bijeenkomstzaal in Noord-Holland die je in zijn geheel kunt afhuren? Een teambuilding organiseren? Afsluiten met een diner of bbq? Heel vroeg ontbijten met alle collega’s? Dat is bij ons geen probleem!

Grote zaal
Deze ruimte is 22 bij 10 meter, inclusief grote bar. Twee gekoppelde schermen met HDMI aansluiting, twee microfoons. Vrij uitzicht over onze eigen akkerbouwgrond. Deze ruimte is standaard ingericht voor 75 personen. In theateropstelling kunnen we hier makkelijk 100 personen kwijt.
Voorste ruimte
Deze ruimte is 10 bij 7 meter. 1 groot touchescreen met HDMI aansluiting maakt presenteren erg gemakkelijk. Deze ruimte is heel geschikt voor blended meetings. Vrij uitzicht over onze eigen akkerbouwgrond. De ruimte is standaard ingericht voor 20 personen maar is uit te breiden tot 30-35 personen.
Boerderijschuur
In de oude boerderijschuur hebben we deze parel voor jullie verstopt. 10 bij 5 meter nostalgie, met eigen opgang en toiletgroep en barretje. In deze ruimte hangt een beamer met HDMI aansluiting. Vrij uitzicht over de ruime tuinen van de boerderij. Standaard is deze ruimte ingericht voor 20 personen maar is uit te breiden tot 30-35 personen.

Blije klanten

Kom bij ons vergaderen

Vergaderarrangement

15,50
per dagdeel, exclusief btw
 • Inclusief zaalhuur
 • Inclusief koffie, thee,
  koek, fruit en water
 • Gebruik (audiovisuele)
  middelen

Lunch

11,50
Per persoon, exclusief BTW
 • Verassend veel keuze,
  elke maand een nieuw menu
 • Ruim voldoende vegetarische opties
 • Verse smoothies,
  melk, karnemelk

High Tea

17,50
Per persoon, exclusief BTW
 • Ruime keuze uit hartige
  en zoete gerechtjes
 • Vers gebak van
  Vera's Bakery als basis
 • Diverse theesoorten

Onze klanten

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst!

Het leukste vind ik het om samen met de klant er een topdag van te maken

Boek onze vergaderlocatie voor jullie bijeenkomst. Wij hebben de ruimte.

Rosanne Hoekstra, gastvrouw en helpt klanten met het organiseren van hun event bij Leven van de Wind

Vraag een offerte aan

Doe een aanvraag via ons reserveringsformulier en wij nemen contact met je op

Neem contact met ons op

Wil je direct weten of wij nog een ruimte beschikbaar hebben?

FAQ

Hoeveel vergaderruimtes heeft Leven van de Wind?

Bij Leven van de Wind hebben we in totaal drie vergaderruimten beschikbaar. In het grote, nieuwe gebouw is 1 ruimte geschikt voor ongeveer 20 personen en een grote zaal die heel geschikt is voor groepen van 30-50  personen. In theateropstelling is er plaats voor maximaal 120 personen. Een derde ruimte geschikt voor nog eens 20 personen is te vinden in de prachtige authentieke boerderijschuur.

 

Boven, op de eerste verdieping, zijn nog eens twee kleinere ruimtes die niet los verhuurd worden, maar wel beschikbaar zijn voor jullie wanneer je een vergaderruimte geboekt hebt. Ideaal om even in kleine groepjes uiteen te gaan of om na afloop nog even een videovergadering te doen.

Hoe groot kunnen vergadergroepen zijn bij Leven van de Wind?

De grote zaal is ruim genoeg om 120 personen te kunnen laten zitten. De twee kleinere ruimtes bieden ieder voldoende plek voor 25 personen.

Kan je ook dineren bij Leven van de Wind?

Dineren bij Leven van de wind kan ook voor vergadergroepen. Deze maaltijden verzorgen wij niet zelf. We bespreken met jullie wat jullie graag zouden willen eten. Denk aan een stamppotmaaltijd of mooi buffet van slagerij Poelsma, prachtige buffetten van Ineke Groen (Cuisien) of smakelijke maaltijden van café bij de Buren.

Kunnen grote groepen ook terecht bij Leven van de Wind?

De grote zaal is in theateropstelling ruimte genoeg voor maximaal 120 personen. De twee kleinere ruimtes bieden ieder voldoende plek voor 15-25 personen.

Wat is de minimale groepsgrootte voor een bijeenkomst?

De minimale groepsgrootte is 10 personen oftewel minimale zaalhuur €155,- per dagdeel exclusief BTW. Natuurlijk mogen jullie ook met minder dan 10 personen komen vergaderen, maar dan betalen jullie wel voor 10 personen. Een lunch wordt wel per persoon berekend.

Kan ik ook videovergaderen/blended meetings organiseren bij Leven van de Wind?

Dankzij onze grote schermen en top geluidsysteem is videovergaderen ook in een grote groep mogelijk. Let op, we hebben geen externe microfoon, het succes van de vergadering hangt dus ook een beetje af van de kwaliteit van jullie eigen laptop.

Wil je na jullie bijeenkomst nog even verder met een videovergadering? Boven de vergaderzaal hebben we prachtige ruimtes die daar heel erg geschikt voor zijn.

Wat als mijn vergadering of event niet door kan gaan?

Kan je vergadering of bijeenkomst toch niet doorgaan? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Het spreekt voor zich dat wij anders omgaan met een dagdeel vergaderen met 10 personen die een paar dagen van te voren wordt afgezegd dan met een event van meer dan 100 personen.

Wat kost een vergaderarrangement bij Leven van de Wind?

Een vergaderarrangement bij Leven van de Wind kost in 2023 €15,50 per persoon per dagdeel exclusief BTW. Zie voor meer informatie deze pagina over de ruimtes die we verhuren.

Waaruit bestaat een vergaderarangement bij Leven van de Wind?

Een vergaderarrangement bestaat uit zaalhuur, koffie/ thee, water op te tafels, koeken, vers fruit en gebruik van alle (audio-visuele) middelen als schermen, microfoon, flipovers. 

Welke apparatuur is aanwezig bij Leven van de Wind?

In de grote ruimte staan 2 grote, aan elkaar gekoppelde,
schermen met HDMI aansluiting. Hier is ook een radio en zijner twee microfoons aanwezig. De kleine ruimte heeft 1 scherm. In de ruimte in de boerderijschuur
hangt een beamer met HDMI-aansluiting.

Kan je ook lunchen bij Leven van de Wind?

Vergadergroepen kunnen zeker ook lunchen bij Leven van de Wind. Wij zorgen dat iedere lunch een feestje is. In overleg met jullie serveren we onze huisgemaakte lunches met of zonder soep. Zie voor meer informatie onze pagina over de catering tijdens vergaderingen en bijeenkomsten.

Houdt Leven van de Wind rekening met mijn voedselallergie/dieetwensen?

Wanneer het op tijd aan ons doorgegeven is, kunnen en willen wij zeker rekening houden met wensen als glutenvrij, lactosevrij, koolhydraatarm, vegetarisch en vegan. We maken voor iedereen wat lekkers!

Vergaderlocatie huren in Schagen

Wij hebben verschillende ruimtes voor jullie beschikbaar. Veel klanten huren de locatie in zijn geheel af, dan hebben ze letterlijk en figuurlijk alle rust en ruimte. Lees hier meer over vergaderlocatie Schagen. 

Waar is vergaderlocatie Leven van de Wind

Vergaderlocatie Leven van de Wind is in Wieringerwerf, in de kop van Noord-Holland. De snelweg a7 is op 1,5 kilometer afstand waardoor we heel snel aan te rijden zijn. Ring Amsterdam is maar een half uur rijden!

Vergaderlocatie in Hollands Kroon

Wij hebben verschillende ruimtes voor jullie beschikbaar. Veel klanten huren de locatie in zijn geheel af, dan hebben ze letterlijk en figuurlijk alle rust en ruimte. Lees meer op de pagina speciaal over vergaderlocatie Hollands Kroon.

Vergaderruimte in de buurt van Hoorn

Vergaderlocatie Leven van de Wind is in Wieringerwerf, in de kop van Noord-Holland. De snelweg a7 is op 1,5 kilometer afstand waardoor we heel snel aan te rijden zijn. Ring Amsterdam is maar een half uur rijden! Lees hier meer over onze vergaderlocatie vlakbij Hoorn

Vergaderlocatie Den Helder

Wij hebben verschillende ruimtes voor jullie beschikbaar. Veel klanten huren de locatie in zijn geheel af, dan hebben ze letterlijk en figuurlijk alle rust en ruimte. Lees hier meer over vergaderlocatie Den Helder. 

Ruimte voor grote bijeenkomsten vlakbij Amsterdam

Vergaderlocatie Leven van de Wind is in Wieringerwerf, in de kop van Noord-Holland. De snelweg a7 is op 1,5 kilometer afstand waardoor we heel snel aan te rijden zijn. Ring Amsterdam is maar een half uur rijden. Wieringerwerf is dichterbij dan je denkt!

Vergaderlocatie Wieringerwerf

Wij hebben verschillende ruimtes voor jullie beschikbaar. Veel klanten huren de locatie in zijn geheel af, dan hebben ze letterlijk en figuurlijk alle rust en ruimte.

Vergaderruimtes West-Friesland

Vergaderlocatie Leven van de Wind is in Wieringerwerf, in de kop van Noord-Holland. De snelweg a7 is op 1,5 kilometer afstand waardoor we heel snel aan te rijden zijn. Ring Amsterdam is maar een half uur rijden!

Vergaderruimtes Alkmaar

Vergaderlocatie Leven van de Wind is een bijeenkomstzaal in Noord-Holland. Wij hebben verschillende ruimtes voor jullie beschikbaar. Veel klanten huren de locatie in zijn geheel af, dan hebben ze letterlijk en figuurlijk alle rust en ruimte. Lees hier meer over vergaderlocatie Alkmaar.

Vergaderlocatie in de buurt van Alkmaar

Vergaderlocatie Leven van de Wind is in Wieringerwerf, in de kop van Noord-Holland. De snelweg a7 is op 1,5 kilometer afstand waardoor we heel snel aan te rijden zijn. Ring Amsterdam is maar een half uur rijden! Ook Alkmaar is heel dichtbij. Op de pagina speciaal ingericht op vergaderlocatie Alkmaar lees je daar meer over. 

Vergaderruimtes Wieringen

Vergaderlocatie Leven van de Wind is een bijeenkomstzaal in Noord-Holland. Wij hebben verschillende ruimtes voor jullie beschikbaar. Veel klanten huren de locatie in zijn geheel af, dan hebben ze letterlijk en figuurlijk alle rust en ruimte. 

Wat kost een vergaderruimte in Den Helder

Bij Vergaderlocatie Leven van de Wind in het Noord-Hollandse Wieringerwerf hanteren we vergaderarrangementen. Een arrangement is inclusief zaalhuur, koffie/thee/koek/fruit/water en gebruik van alle (audiovisuele) middelen. Lees meer over vergaderlocatie Den Helder op de speciale pagina. 

Vergaderlocatie Heerhugowaard

Bij Vergaderlocatie Leven van de Wind in het Noord-Hollandse Wieringerwerf hanteren we vergaderarrangementen. Een arrangement is inclusief zaalhuur, koffie/thee/koek/fruit/water en gebruik van alle (audiovisuele) middelen. Lees hier meer over vergaderlocatie vlakbij Heerhugowaard.

Prijzen vergaderruimte in de buurt van Middenmeer

Bij Vergaderlocatie Leven van de Wind in het Noord-Hollandse Wieringerwerf hanteren we vergaderarrangementen. Een arrangement is inclusief zaalhuur, koffie/thee/koek/fruit/water en gebruik van alle (audiovisuele) middelen. Lees hier meer over onze vergaderlocatie vlakbij Middenmeer.

Wat zijn de klantbeoordelingen over Vergaderlocatie Leven van de Wind

We vragen onze klanten regelmatig om een beoordeling achter te laten. Wat vond je top, wat kan beter. Gewoon, om jullie ervaring nog beter te maken. Zie deze pagina vol met reviews over Vergaderlocatie Leven van de Wind.