Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst
Zoek

Vergaderlocatie

Leven van de Wind

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst!

Drie prachtige zalen met weids uitzicht over onze eigen akkers​

Mini-congres ‘vergaderen voor dummies’

Vergaderlocatie Leven van de Wind bestaat 10 jaar en organiseert een open dag met mini-congres 'vergaderen voor dummies'

Ja, en als je dan een feestje mag geven, wat kies je dan. Wordt het een glitterthema, of doen we alles vout. Jaren 80, 90, the zeroes? Wij blijven liever bij ons eigen leest. We organiseren een open dag met een mini-congres ‘vergaderen voor dummies’. 

'Leven van de Wind helpt vergader-frustraties op ludieke wijze de wereld uit'

We beginnen op vrijdag 7 juni met een open dag, met aansluitend het mini-congres ‘vergaderen voor dummies’. Het programma voor dit mini-congres beloofd precies te worden wat het moet zijn, compact, inspirerend én gezellig. Het is immers ook vrijdagmiddag. 

Om 15.00 gaat het mini-congres van start, waarin we éindelijk de resultaten van het diepgaande onderzoek naar jullie aller vergader-frustraties kunnen delen. We hebben echte vergader-experts uitgenodigd om ons in inspirerend snel tempo mee te nemen door de laatste vergader-trends. 

Dit mini-congres wordt geleidt door de LTO academie, experts in begeleiden van teams in effectief vergaderen. Praktisch, interactief en voldoende concrete input om gelijk mee aan de slag te gaan. Een grootscheeps onderzoek naar vergader-frustraties onder gasten van Leven van de Wind vormt de praktische basis die voor veel hilarische herkenbaarheid zal zorgen. Burgemeester Rian van Dam  onthult aan het einde van het congres een item waar we de komende 10 jaar veel profijt van zullen hebben.

Om 16.00 sluiten we af met een proost op het vervolg.  Een volgende 10 jaar met mooie avonturen ligt in het verschiet, en daar sorteren we graag met jullie allen op voor. 

 

14.45 Inloop

15.00 Mini-congres ‘vergaderen voor dummies’ onder leiding van de LTO academie

16.00 Proost en hapjes

 

Delen:

Meer berichten

Contact vergaderlocatie Leven van de Wind. Paar enorme klompen aan rand van weg, groot bord met aanduiding locatie vergaderlocatie

Programma open dag

Leven van de Wind bestaat 10 jaar. Op vrijdag 7 juni organiseren we een open dag met mooi divers programma vanaf 13.00.

THROWBACK: 10 jaar Leven van de Wind

December 2013 heb ik mijzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als zelfstandig ondernemer. Een ontvangstruimte wilde ik gaan maken om groepen mensen te kunnen ontvangen en hun te kunnen vertellen over dat prachtige boeren bestaan. Ik zegde mijn baan bij LTO Noord (Land- en Tuinbouworganisatie) op en ging volledig thuis aan het werk. Wat een mega spannende stap. Nachtenlang niet geslapen. Serieus nachten niet geslapen. Niet meer op kantoor werken maar thuis aan de gang. Dat was pas spannend.

Vrouw met zelfgemaakte hoge taart in handen, buiten weids uitzicht

Interview Kim en Vera

Wie werken er eigenlijk bij Leven van de Wind? We interviewen Kim en Vera, werknemers bij onze vergaderlocatie.

Bord dat richting aangeeft naar parkeerplaatsen

Onderzoek: top 10 vergader-frustraties I Vul in en win!

Een locatie heeft een hele grote impact op het welslagen van je bijeenkomst. Geen prettige ruimte, weinig daglicht, geen prettige catering, ver weg parkeren, je voelt het al gelijk. Bij Leven van de Wind hebben we die factoren wel aardig goed geregeld. Wat we niet in de hand hebben, is jullie vergadering zelf. Want man man man, wat kan vergaderen toch vervelend zijn.

FAQ

Waar is Vergaderlocatie Leven van de Wind?

Leven van de Wind is in Wieringerwerf, in de kop van Noord-Holland. Onze boerderij is vlak aan de snelweg waardoor we echt heel gemakkelijk aan te rijden zijn. Wil je een vergaderruimte reserveren en meer weten? We helpen jullie graag verder! 

Hoe zijn de klantbeoordelingen over Leven van de Wind?

We vragen het heel regelmatig aan klanten. Hoe denk je nu over ons. Maar nog vaker krijgen we gewoon een review. Super blij mee. Reviews geven kan via google. Een korte samenvatting lees je op onze reviewpagina

Waar lees ik meer over de vergaderruimtes die jullie hebben?

Wij hebben drie vergaderruimten, waarvan de grootste met gemak ingericht kan worden voor 100 personen. Dan zijn er boven ook nog twee ruimtes heel handig voor een video vergadering of klein overleg. Alle informatie over onze ruimtes vind je onder deze link

Organiseren jullie ook evenementen?

Vergaderingen zijn onze basis, maar daarbuiten organiseren we ook het een en ander. Laten zien hoe mooi dat boeren beroep is, daar zijn we dol op. De krenten in de pap! We hebben een pannenkoekenweek, een maisdoolhof in de zomervakantie, organiseren een speciaal aardappelrooi-evenement genaamd Frietrooien. Bij Leven van de Wind is genoeg te beleven!

Hoe kom ik in contact met Leven van de Wind?

We hebben een speciale contactpagina. In plaats van het antwoordformulier kan je ook een mailtje sturen aan info@levenvandewind.com, of, nog sneller, bellen naar 06-51764445 (Marbel, eigenaar)

Wat voor bedrijf is Leven van de Wind?

We zijn een akkerbouwbedrijf in Wieringerwerf. Op 90 hectare telen we aardappelen, suikerbieten, tarwe, graszaad. Achter op ons erf hebben we een hele grote vergaderlocatie gebouwd onder de naam Leven van de Wind. Meer weten over ons bedrijf?