Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst
Zoek

Vergaderlocatie

Leven van de Wind

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst!

Drie prachtige zalen met weids uitzicht over onze eigen akkers​

Programma open dag

Contact vergaderlocatie Leven van de Wind. Paar enorme klompen aan rand van weg, groot bord met aanduiding locatie vergaderlocatie

Leven van de Wind bestaat 10 jaar. Om dat te vieren organiseren we op vrijdag 7 juni een open dag met mooi divers programma vanaf 13.00

'Super leuk om te laten zien hoe mooi ons bedrijf geworden is'

We beginnen met een open dag. Een open middag om precies te zijn, want het was geen rustige week. We hebben deze hele week allerlei schoolklassen over de vloer ter ere van de jaarlijkse workshopweek ‘pannenkoeken bakken’. We zijn met trots aangesloten bij Boerderijeducatie Hollands Noorden en eigenlijk, is deze workshopweek onze lievelingsweek van het jaar. Super leuk, al die jonge gasten over de vloer. En dan, om het nog leuker te maken, gaan we aansluitend over in een open dag met daarna het nieuwe maar nu al befaamde mini-congres ‘vergaderen voor dummies’ waarvoor jullie allemaal van harte welkom zijn. Super leuk om al de reacties die we hebben binnengehaald met het diepgaande onderzoek naar vergader-frustraties die we hebben opgehaald nu ook naar buiten te brengen. 

'De open dag wordt echt feestelijk, al was het maar vanwege de demonstratie taarten bakken die Vera geeft'

De open dag begint om 13.00. Koffie, thee, koekjes staan klaar en jullie kunnen overal rustig in de ruimtes rondkijken en vanaf het terras genieten van het prachtige uitzicht om onze boerderij. Zo ver kijken, dat kan je niet overal! Ondertussen gaat ook de windmolen open zodat jullie daar een kijkje in kunnen nemen. Een kundig iemand staat klaar voor ál jullie vragen over windenergie. Ook lopen we met geïnteresseerden het land in om te vertellen over onze gewassen. Vera, van Vera’s Bakery die bij ons de keuken huurt, geeft een demonstratie taarten opmaken.  

'Presentatie van de top 10 vergaderergernissen én bijbehorende oplossingen tijdens een 'vergaderen-voor-dummies-sessie op de open dag'

Om 15.00 gaat het mini-congres ‘vergaderen voor dummies’ van start, waarin we éindelijk de resultaten van het diepgaande onderzoek naar jullie aller vergader-frustraties kunnen delen. We hebben echte vergader-experts uitgenodigd om ons in inspirerend snel tempo mee te nemen door de laatste vergader-trends. 

Om 16.00 sluiten we af met een proost op het vervolg.  Een volgende 10 jaar met mooie avonturen ligt in het verschiet, en daar sorteren we graag met jullie allen op voor. 

Meld je aan voor het mini-congres 'vergaderen voor dummies'

De open dag is vrij toegankelijk. Aanmelden voor het mini-congres kan via deze aanmeldlink. Na aanmelden krijg je ook de directe link naar het onderzoek naar vergader-frustraties toegestuurd.

Delen:

Meer berichten

THROWBACK: 10 jaar Leven van de Wind

December 2013 heb ik mijzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als zelfstandig ondernemer. Een ontvangstruimte wilde ik gaan maken om groepen mensen te kunnen ontvangen en hun te kunnen vertellen over dat prachtige boeren bestaan. Ik zegde mijn baan bij LTO Noord (Land- en Tuinbouworganisatie) op en ging volledig thuis aan het werk. Wat een mega spannende stap. Nachtenlang niet geslapen. Serieus nachten niet geslapen. Niet meer op kantoor werken maar thuis aan de gang. Dat was pas spannend.

Vrouw met zelfgemaakte hoge taart in handen, buiten weids uitzicht

Interview Kim en Vera

Wie werken er eigenlijk bij Leven van de Wind? We interviewen Kim en Vera, werknemers bij onze vergaderlocatie.

Vergaderlocatie Leven van de Wind bestaat 10 jaar en organiseert een open dag met mini-congres 'vergaderen voor dummies'

Mini-congres ‘vergaderen voor dummies’

Ja, en als je dan een feestje mag geven, wat kies je dan. Wordt het een glitterthema, of doen we alles vout. Jaren 80, 90, the zeroes? Wij blijven liever bij ons eigen leest. We organiseren een open dag met een mini-congres ‘vergaderen voor dummies’.

Bord dat richting aangeeft naar parkeerplaatsen

Onderzoek: top 10 vergader-frustraties I Vul in en win!

Een locatie heeft een hele grote impact op het welslagen van je bijeenkomst. Geen prettige ruimte, weinig daglicht, geen prettige catering, ver weg parkeren, je voelt het al gelijk. Bij Leven van de Wind hebben we die factoren wel aardig goed geregeld. Wat we niet in de hand hebben, is jullie vergadering zelf. Want man man man, wat kan vergaderen toch vervelend zijn.

Stuur ons een bericht

Waar is Vergaderlocatie Leven van de Wind?

Leven van de Wind is in Wieringerwerf, in de kop van Noord-Holland. Onze boerderij is vlak aan de snelweg waardoor we echt heel gemakkelijk aan te rijden zijn. Wil je een vergaderruimte reserveren en meer weten? We helpen jullie graag verder! 

Hoe zijn de klantbeoordelingen over Leven van de Wind?

We vragen het heel regelmatig aan klanten. Hoe denk je nu over ons. Maar nog vaker krijgen we gewoon een review. Super blij mee. Reviews geven kan via google. Een korte samenvatting lees je op onze reviewpagina

Waar lees ik meer over de vergaderruimtes die jullie hebben?

Wij hebben drie vergaderruimten, waarvan de grootste met gemak ingericht kan worden voor 100 personen. Dan zijn er boven ook nog twee ruimtes heel handig voor een video vergadering of klein overleg. Alle informatie over onze ruimtes vind je onder deze link

Organiseren jullie ook evenementen?

Vergaderingen zijn onze basis, maar daarbuiten organiseren we ook het een en ander. Laten zien hoe mooi dat boeren beroep is, daar zijn we dol op. De krenten in de pap! We hebben een pannenkoekenweek, een maisdoolhof in de zomervakantie, organiseren een speciaal aardappelrooi-evenement genaamd Frietrooien. Bij Leven van de Wind is genoeg te beleven!

Hoe kom ik in contact met Leven van de Wind?

We hebben een speciale contactpagina. In plaats van het antwoordformulier kan je ook een mailtje sturen aan info@levenvandewind.com, of, nog sneller, bellen naar 06-51764445 (Marbel, eigenaar)

Wat voor bedrijf is Leven van de Wind?

We zijn een akkerbouwbedrijf in Wieringerwerf. Op 90 hectare telen we aardappelen, suikerbieten, tarwe, graszaad. Achter op ons erf hebben we een hele grote vergaderlocatie gebouwd onder de naam Leven van de Wind. Meer weten over ons bedrijf?