Meest duurzame vergaderlocatie van Nederland

Vergaderen op de akker

Leven van de wind

Vergaderlocatie

Leven van de Wind

Wie werken er bij Leven van de Wind

De kracht van een klein team

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst!

Wie zijn eigenlijk het team achter Leven van de Wind?

De familie de Graaf zijn boeren, akkerbouwers om precies te zijn, wat maakt dat we met veel plezier aardappelen telen voor Aviko, suikerbieten voor de suiker van van Gilse, tarwe voor onze lokale coöperatie en graszaad voor een zaadleverancier. Die ruimte om ons heen, die inspireert!

Vandaar ook dat wij in 2014 een ontvangsttak met vergaderlocatie hebben gemaakt op onze boerderij. Een bedrijf dat zo ontzettend goed liep dat we in 2019 een prachtige ruime grote vergaderlocatie hebben gebouwd achterop ons erf, met weids uitzicht over ons land.

Maar natuurlijk kunnen en willen we dit niet alleen en werkt er een heel team van toffe meiden bij ons.

Logo tekst Leven van de Wind

Vergaderlocatie Leven van de Wind

De naam Leven van de Wind hebben we dankzij onze eigen windmolen. Op 30 meter van de ingang van onze vergaderlocatie staat hij daar in al zijn eenvoud en kracht rustig zijn rondjes te draaien. Ontzettend indrukwekkend van zo dichtbij.  Dankzij de windmolen produceren we meer dan genoeg energie voor 515 huishoudens op jaarbasis. En dan hebben we ook nog eens 1500 zonnepanelen op de daken van onze schuren… Meer dan volledig zelfvoorzienend zijn we, zelfs meer dan genoeg energie om jullie electrische auto’s mee op te laden. Direct vanaf de windmolen, zo jullie auto in!

Team Leven van de Wind

Bel je of mail je naar ons bedrijf? Dan neemt één van ons de telefoon op. 

 

Allemaal op en top gastvrouwen!

Ieder heeft haar eigen talent maar we zijn allemaal met één en hetzelfde doel aan de slag: jou en je collega’s een welkom en vertrouwd gevoel geven in onze vergaderlocatie.

Boer zijn is het mooiste beroep van de wereld

Je bent eigen baas, je werkt met de seizoenen, het weer bepaalt wat eerst kan en eerst moet. Je werk is ontzettend breed, van techniek, handel, inkoop tot aan natuurlijk het belangrijkste; de teelt. Hoe zorg je ervoor dat die aardappel, die suikerbiet, dat graszaad en die tarwekorrel het zo goed mogelijk heeft op onze vruchtbare klei, zodat het zo goed mogelijk kan groeien. 

 

Maar dan ook de werkelijkheid. 80% van de mensen woont in de stad. De agrarische sector is van zichzelf erg bescheiden. Het zijn doeners, hard aan het werk op hun eigen bedrijven. Wij vinden dat we als sector moeten laten zien wat we doen en dat doen we dan ook graag. We organiseren door het jaar heen meerdere evenementen om die pracht te delen, maar ook vooral om aan jullie allen te laten zien hoe belangrijk boeren zijn. We produceren kwalitatief hoogstaand voedsel tegen minimale milieulasten, wereldwijd toonaangevend en hoeders van ons prachtige landschap. Boeren moeten we koesteren. 

Zaaien en planten
In het voorjaar, wanneer het droog en warm genoeg is, planten we de aardappelen, zaaien de tarwe, de bieten en het graszaad
Wieden en voeden
We wieden het onkruid weg, gaan plagen als luis en trips tegen, voeden de gewassen bij en geven het water als dat nodig is
Oogsten
Augustus en september zijn onze oogstmaanden. We combinen de tarwe, rooien de aardappelen en halen als laatste de suikerbieten van het land

Boer zijn is echt
het mooiste beroep

Boek onze vergaderlocatie voor jullie bijeenkomst. Wij hebben de ruimte.

Jacco de Graaf, eigenaar MTS de Graaf-Splinter

Vraag een offerte aan

Doe een aanvraag via ons reserveringsformulier en wij nemen contact met je op

Neem contact met ons op

Wil je direct weten of wij nog een ruimte beschikbaar hebben?

FAQ

Kan ik ook eens komen kijken of de locatie wat voor ons is?

Natuurlijk mag je een keer komen kijken of onze locatie geschikt is voor jullie bijeenkomsten. Van harte welkom. Neem even contact met ons op en we maken een afspraak met je.

Zoekt Leven van de Wind nog nieuwe medewerkers/ zijn er vacatures?

Voor nu redden we het goed, onze meiden zijn echt top. Maar we merken ook dat we het alleen maar drukker krijgen. Dus ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak of als gastvrouw? Werk je het liefste onder schooltijden van de kinderen? Neem dan contact met ons op!

Hoe groot is het team bij Leven van de Wind?

We werken met een heel klein team, waardoor we heel betrokken zijn bij onze klanten. We nemen de dag met jullie door en zorgen voor de juiste lunch op het juiste moment. 

Is er iemand om mij te helpen met de beamer?

Jazeker! We helpen jullie graag op weg met de tv schermen, de microfoon én het geluid.