Meest duurzame vergaderlocatie van Nederland

Search

Uitje met het gezin

Maisdoolhof in Hollands Kroon

Vergaderlocatie

Leven van de Wind

Lieve mensen: het maisdoolhof is gesloten!

Helaas, het maisdoolhof is gesloten. Het was een fantastisch jaar, we hebben er van genoten. We waren alle dagen van de schoolvakantie open, nu is het weer tijd voor andere dingen.

 

Het mais staat er nog wel tot eind september. Een grote groep (zeg 10+ personen) mag altijd bellen, dan gaan we speciaal voor jullie nog even open. 

Maisdoolhof bij vergaderlocatie Leven van de Wind in Wieringerwerf.

Maisdoolhof op het jeugdjournaal

Is het echt? Jazeker is het echt! Ons MEGA- maisdoolhof was deze zomer ook op het jeugdjournaal te zien, met Melle in de hoofdrol. Hieronder vind je het filmpje!

FAQ

Kan ik echt na de zomervakantie het doolhof niet meer bezoeken?

Na de zomervakantie is onze gezellige koffiecorner ontmanteld en weer een vergaderruimte. Het doolhof wordt na 1 oktober gehakseld en tot koeienvoer verwerkt. Wil je ons nog wel bezoeken? Grotere groepen kunnen nog een afspraak maken. Bel ons voor meer informatie (Marbel, 06-51764445)

Tot wanneer blijft het doolhof staan?

De mais wordt na 1 oktober gehakseld en verwerkt tot koeienvoer. Het doolhof is er dus nog wel, maar de ontvangstruimte is weer omgebouwd tot vergaderruimte en de skelters, het ballenbad en de traptrekkertjes opgeborgen in de schuur. 

Het doolhof lijkt volgeboekt voor vandaag...

Bel ons maar even op 06-51764445 (Marbel), jullie passen er nog wel bij!

Hoe lang doe je over het doolhof?

Je hebt van die snelle types. Die zetten het op een rennen, maken precies de juiste keuzes en zijn er met 25 minuten weer uit. Het gemiddelde ligt op 3 kwartier, wat dus ook betekent dat je het slecht kan treffen en 1,5 uur bezig bent… Echt waar voor je geld heb je dan!

Kan ik ook vooraf via de website betalen?

Betalen doe je bij onze lieftallige knullen en dames in de ontvangstruimte. Je kan zowel met pin als contant betalen. 

Mag ik ons eigen eten en drinken meenemen?

Jahoor, dat mag. Op het terras voor de ontvangstruimte verkopen we ook koffie voor €1,50, limonade voor €1 en een heerlijke ruime keuze aan koekjes, ijsjes én vers gemaakte popcorn.

Het regent! Kunnen we het maisdoolhof nu ook bezoeken?

Jazeker! Paraplu mee, regenlaarzen aan en dolen maar! Fijn juist, om toch even naar buiten te kunnen met de kinderen, zeker wanneer er een avontuur lonkt. Én verse popcorn na afloop als beloning. Alleen wanneer het echt te nat is in het land, sluiten we het doolhof. Die dag is dan niet te reserveren in de agenda. 

Kan ik mijn hond meenemen naar het maisdoolhof?

Ja hoor, geen probleem. Wel goed om rekening mee te houden is dat wij zelf ook twee honden hebben die wel hun ’thuisvoordeel’ hebben. Erg vriendelijk, goed sociaal, maar wel groot. 

ik zie tijdvakken van een 10 minuten, moeten we dan het doolhof weer uit zijn?

Welnee! Wat ons betreft dolen jullie úren;-). De tijdvakken zijn bedoeld om jullie als bezoekers te spreiden, zodat wij de tijd hebben jullie netjes te ontvangen. 

Er komt vandaag nog een bui, is het erg nat in het doolhof?

Doe niet je beste schoenen aan, dat is wel handig. Maar omdat we gras hebben ingezaaid onder de mais, ligt overal een keurige grasmat. Je komt er niet helemaal schoon uit, maar valt reuze mee. 

Onze jongste is nog maar 2, hoe doe ik dat?

Lekker meenemen! Voor kleintjes onder de twee jaar kan het doolhof best wel een sjouwtje zijn, maar met wat hulp lukt dat best. Voor kinderen tot en met twee jaar is toegang tot het doolhof gratis. 

Ik wil met een grote groep komen, kan dat ook?

Jazeker! Voor groepen groter dan 10 personen hebben we zelfs een korting, dan betaal je maar €3,50 per persoon. Gezellig met de hele buurt dus!

Kan ik met pin betalen?

Ja dat kan!

Ik heb ons gezin opgegeven, maar nu wil er nog een gezin mee. Hoe doe ik dat?

Lekker meenemen, je hoeft geen nieuwe reservering te maken. De reservering geldt voor 1 hele groep/ gezelschap/ familie.