Vergaderlocatie Leven van de Wind

Meest duurzame vergaderlocatie van Nederland

Vergaderen op de akker

Leven van de wind

Één hele week lang workshops pannenkoekenbakken!

Zullen we? Ja natuurlijk doen we het weer!

In de week van maandag 5 juni organiseren we onze jaarlijkse Pannenkoekenweek! Speciaal voor alle basisscholen in de omgeving hebben we 5 dagen lang plek voor elke dag een schoolklas.

We gaan naar het perceel tarwe, míddenop het land met wuivende tarwearen zover het oog reikt. We hebben rijpe tarwe om te onderzoeken en tot bloem te malen, we maken ons eigen pannenkoekenbeslag, bakken allemaal onze eigen pannenkoeken en daarna… natuurlijk eten!

Pret gegarandeerd. Wil je je schoolklas hiervoor aanmelden? Dat kan via een mailtje naar info@levenvandewind.com

 

De lessen worden gegeven van 9.00-13.00, aanvang natuurlijk wat voor jullie haalbaar is. Doe laarzen aan, niet net vandaag je mooiste jurkje, want zo’n workshop pannenkoeken bakken, daar word je wel een beetje vies van. Pannenkoeken, limonade én koffie of thee voor de juf en begeleiders inbegrepen. Ook bij regen gaat de workshop gewoon door, eigenlijk alleen maar leuker! Per les wordt voor Boerderijeducatie Nederland een bijdrage van €50 gevraagd. Voor scholen uit de Wieringermeer en Wieringen is het bezoek gratis dankzij een bijdrage van Rotary Wiringherlant. 

Pannenkoekenweek bij Leven van de Wind. Stapel pannenkoeken voor blauwe lucht
Pannenkoekenweek bij leven van de wind. 2 meiden met tarwe-aar in handen midden in groen tarwe perceel
Pannenkoekenweek bij Leven van de Wind. Bovenaanzicht van tafel met rood kleed, bord met pannenkoek, waar stroop op wordt gedaan