Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst
Zoek

Vergaderen op de akker

Leven van de wind

Pannenkoekenweek bij Vergaderlocatie Leven van de Wind

Één hele week lang workshops pannenkoekenbakken!

Zullen we? Ja natuurlijk doen we het weer!

In de week van maandag 3 juni 2024 organiseren we onze jaarlijkse Pannenkoekenweek! Speciaal voor alle basisscholen in de omgeving hebben we 5 dagen lang plek voor elke dag een schoolklas.

We gaan naar het perceel tarwe, míddenop het land met wuivende tarwearen zover het oog reikt. We hebben rijpe tarwe om te onderzoeken en tot bloem te malen, we maken ons eigen pannenkoekenbeslag, bakken allemaal onze eigen pannenkoeken en daarna… natuurlijk eten!

Pret gegarandeerd. Wil je je schoolklas hiervoor aanmelden? Dat kan via een mailtje naar info@levenvandewind.com

De lessen worden gegeven van 9.00-13.00, aanvang natuurlijk wat voor jullie haalbaar is. Doe laarzen aan, niet net vandaag je mooiste jurkje, want zo’n workshop pannenkoeken bakken, daar word je wel een beetje vies van. Pannenkoeken, limonade én koffie of thee voor de juf en begeleiders inbegrepen. Ook bij regen gaat de workshop gewoon door, eigenlijk alleen maar leuker! Per les wordt voor Boerderijeducatie Nederland een bijdrage van €50 gevraagd. Voor scholen uit de Wieringermeer en Wieringen is het bezoek gratis dankzij een bijdrage van Rotary Wiringherland. 

Pannenkoekenweek bij Leven van de Wind. Stapel pannenkoeken voor blauwe lucht
Pannenkoekenweek bij leven van de wind. 2 meiden met tarwe-aar in handen midden in groen tarwe perceel
Pannenkoekenweek bij Leven van de Wind. Bovenaanzicht van tafel met rood kleed, bord met pannenkoek, waar stroop op wordt gedaan

Meer dan pannenkoeken bij Leven van de Wind

Vergaderlocatie Leven van de Wind is, zoals het woord al doet vermoeden, vooral een vergaderlocatie. Maar we zijn meer dan dat! We zijn dankbaar en trots dat wij boeren mogen zijn en nodigen daarom graag mensen uit om dat met ons mee te maken. Op deze pagina vind je meer over de evenementen die wij organiseren.

Boerderijeducatie

Wil je met jullie schoolklas een boerderij bezoeken? Groot gelijk! Wij organiseren dit maar 1 week per jaar. Buiten die weken hebben we een heel goed adres voor jullie, namelijk Boerderijeducatie Hollands Noorden. Zij bieden een overzicht van alle boerderijen in de regio die schoolklassen ontvangen.