Logo tekst Leven van de Wind
Neem de ruimte!

Informeer naar de mogelijkheden

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst

Landelijk vergaderen in Noord-Holland

Welkom bij onze landelijk gelegen vergaderlocatie in Noord-Holland! Bij ons vindt u een ruime vergaderlocatie met goede parkeergelegenheid en de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Vergaderen op de akker, met vrij uitzicht over het prachtige Hollandse landschap, is een unieke ervaring die u bij ons kunt beleven.

Onze vergaderlocatie is gelegen op een boerderij in Wieringerwerf, waar we het bewerken van het land en het telen van voedsel combineren met Hollands ondernemerschap. Als agrarisch ondernemers zijn we gepassioneerd over het zorgen voor een prachtig uitzicht en het produceren van voedsel waar we elke dag van genieten.

Bekijk ons uitzicht!

Video afspelen
Landelijk vergaderen in Noord-Holland

Wij hebben de ruimte

Bij ons kunt u terecht voor vergaderingen met meerdere ruimtes beschikbaar. Onze grootste vergaderruimte is standaard ingericht voor 75 personen en is uit te breiden tot maximaal 100 personen en is voorzien van moderne apparatuur. Of u nu een brainstormsessie, presentatie of teambuildingactiviteit plant, wij bieden de perfecte omgeving om uw doelen te bereiken.

Boerderij

We ontvangen jullie op ons akkerbouwbedrijf

Centrale ligging

Vlak aan afrit 'Wieringerwerf' van de A7

Duurzame energie

We hebben én een eigen windmolen én 1500 zonnepanelen

Persoonlijke aandacht

De kracht van een klein team.

Meerdere vergaderruimtes

We hebben 3 volledig ingerichte vergaderruimten voor jullie beschikbaar

Catering op hoog niveau

Alles vers gemaakt, elke maand een volledig nieuwe lunch

Landelijk vergaderen in Noord-Holland. Vergaderzaal met uitzicht over platteland. Invallende lagen zon, romantische sfeer

Onze landelijk gelegen vergaderlocatie is een ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de rust en stilte van het platteland. Vergaderen op onze boerderij is een unieke ervaring die u nergens anders zult vinden.

Ruimte voor goede ideen

Landelijk vergaderen in Noord-Holland

Serie theeglazen met op achtergrond verlicht bord logo Leven van de Wind
Ruimte om te vergaderen

Landelijk vergaderen in Noord-Holland

Kom langs en ontdek onze landelijk gelegen vergaderlocatie in Noord-Holland. Ervaar zelf hoe het is om te vergaderen op een boerderij en ervaar het Hollands ondernemerschap. Direct je elektrische auto opladen vanaf onze windmolen? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke vergaderervaring!

Logo tekst Leven van de Wind

Ruimte voor jullie bijeenkomst

Kortom, Vergaderlocatie Leven van de Wind is de ideale locatie voor een succesvolle en inspirerende bijeenkomst. Dankzij de centrale ligging, moderne faciliteiten en prachtige landelijke uitzicht zal iedere bijeenkomst bij ons een succes zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boek jullie ruimte

Reserveer alvast jullie datum