Logo tekst Leven van de Wind
Vergaderen op de akker

Vergaderlocatie in Noord-Holland

Vergaderen op een boerderij in Noord-Holland. Landelijk gelegen, toch centraal.  

Logo tekst Leven van de Wind
Vergaderlocatie in Noord-Holland

Informeer naar de mogelijkheden

Wij hebben de ruimte voor jullie bijeenkomst

Vergaderlocatie in Noord-Holland

Op zoek naar een inspirerende en centraal gelegen vergaderlocatie in Noord-Holland? Dan is Vergaderlocatie Leven van de Wind dé plek voor jou. Gelegen in het hart van Noord-Holland, nabij Alkmaar, Hoorn en Schagen, biedt deze locatie een prachtig landelijk uitzicht en is het gemakkelijk bereikbaar via de snelweg.

Vergaderlocatie Leven van de Wind is gelegen in Wieringerwerf, in de Kop van Noord-Holland, een prachtig gebied waar rust en ruimte samenkomen. Het uitzicht op het omringende landschap is werkelijk adembenemend en zal ongetwijfeld bijdragen aan een inspirerende bijeenkomst. Of je nu op zoek bent naar een vergaderruimte voor een kleinere groep of een grote bijeenkomst met tientallen deelnemers, onze locatie biedt diverse mogelijkheden.

Bekijk ons uitzicht!

Video afspelen
Vergaderlocatie in Noord-Holland

Wij hebben de ruimte

Onze vergaderlocatie in Noord-Holland is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg, vlak aan afrit Wieringerwerf van de a7, en biedt daardoor een centrale ligging. Of je nu uit de buurt van Alkmaar, Hoorn, Schagen of Sneek komt, Vergaderlocatie Leven van de Wind is een uitstekende locatie om bijeen te komen. Het is daarnaast ook mogelijk om onze vergaderruimte te huren voor langere tijd.

Boerderij

We ontvangen jullie op ons akkerbouwbedrijf

Centrale ligging

In het puntje van Noord-Holland, vlak aan afrit 'Wieringerwerf' van de A7

Duurzame energie

We hebben én een eigen windmolen én 1500 zonnepanelen

Persoonlijke aandacht

De kracht van een klein team.

Meerdere vergaderruimtes

We hebben 3 volledig ingerichte vergaderruimten voor jullie beschikbaar

Catering op hoog niveau

Alles vers gemaakt, elke maand een volledig nieuwe lunch

Vergaderlocatie in Noord-Holland. Vooraanzicht van grote vergaderzaal

Onze vergaderlocatie in Noord-Holland is uitermate geschikt voor het houden van bijeenkomsten, workshops, presentaties, teambuilding-sessies en andere zakelijke evenementen. Naast een inspirerende omgeving bieden wij alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst. Zo beschikken wij over moderne audiovisuele apparatuur en gratis Wi-Fi.

Ruimte voor goede ideen

Centraal gelegen in Noord-Holland

Kleinschalige vergaderlocatie in Noord-Holland. Kleinschalige vergaderlocatie Leven van de Wind in Wieringerwerf. Ruime zaal met veel groen
Ruimte om te vergaderen

Onze locatie in Noord-Holland

Daarnaast bieden wij diverse cateringmogelijkheden. Van koffie en thee tot een uitgebreide lunch of diner, onze catering is van hoog niveau en wordt geheel naar wens samengesteld.

Logo tekst Leven van de Wind

Ruimte voor jullie bijeenkomst

Kortom, onze vergaderlocatie in Noord-Holland is de ideale locatie voor een succesvolle en inspirerende bijeenkomst. Dankzij de centrale ligging, moderne faciliteiten en prachtige landelijke uitzicht zal iedere bijeenkomst bij ons een succes zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boek jullie ruimte

Reserveer jullie datum