Vergaderlocatie Leven van de Wind
Uitje met het gezin

Maisdoolhof in Noord-Holland

Laagdrempelig uitje met het hele gezin

Vergaderlocatie Leven van de Wind
Wij hebben een leuk uitje voor jullie!

Maisdoolhof in
Noord-Holland

Op zoek naar een leuk uitje tijdens de zomervakantie met het gezin? Kom dan dwalen en speuren in het maisdoolhof op de boerderij in Wieringerwerf, Noord-Holland. Een unieke ervaring voor jong en oud!

Vergaderlocatie Leven van de Wind is gelegen in Wieringerwerf, in de Kop van Noord-Holland, een prachtig gebied waar rust en ruimte samenkomen. Het uitzicht op het omringende landschap is werkelijk adembenemend. Gedurende de hele week komen allerlei groepen bij ons vergaderen. De zomervakantie is rustiger, en terecht. Het is tijd voor uitjes en leuke dingen! Wij hebben écht een topper voor jullie in de aanbieding: een maisdoolhof!

Bekijk de 360 Tour

Video afspelen
Vergaderlocatie in Noord-Holland

Wij hebben de ruimte

Onze vergaderlocatie is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg, vlak aan afrit Wieringerwerf van de a7, en biedt daardoor een centrale ligging. Of je nu uit de buurt van Alkmaar, Hoorn, Schagen of Sneek komt, Vergaderlocatie Leven van de Wind is een uitstekende locatie om bijeen te komen. Het is daarnaast ook mogelijk om onze vergaderruimte te huren voor langere tijd.

Boerderij

We ontvangen jullie op ons akkerbouwbedrijf

Centrale ligging

Vlak aan afrit 'Wieringerwerf' van de A7

Duurzame energie

We hebben én een eigen windmolen én 1500 zonnepanelen

Persoonlijke aandacht

De kracht van een klein team.

Meerdere vergaderruimtes

We hebben 3 volledig ingerichte vergaderruimten voor jullie beschikbaar

Catering op hoog niveau

Alles vers gemaakt, elke maand een volledig nieuwe lunch

Stapel stro dat gestapeld wordt

We organiseren meer! Het Nationaal Kampioenschap Strobalen Laden, de pannenkoekenweek én het Frietrooien. We zetten graag de deuren van onze boerderij open om jullie allemaal te laten zien hoe prachtig dat boerenberoep is.

Ruimte voor goede ideen

Uitjes op de boerderij

Frietrooien bij Leven van de Wind. Uitje kinderen met skelter op pruttige ondergrond, op achtergrond landbouwvoertuigen
Maisdoolhof in Noord Holland

Ons maisdoolhof speciaal voor jullie

Speciaal voor jullie zaaien wij op een stuk van 2 hectare een prachtig patroon in. Niet alleen een doolhof, maar complete afbeeldingen waar jullie je weg doorheen zullen gaan banen. Vanuit de lucht een spectaculair gezicht, als je er tussen in staat nog best lastig…

Vergaderlocatie Leven van de Wind

Gezinsuitje in Wieringerwerf

Kortom, Vergaderlocatie Leven van de Wind heeft het ultieme zomeruitje voor jullie gereed. Een superleuk maisdoolhof mét ruim terras met meer dan voldoende speelgelegenheid. Het ideale uitje voor jullie gezin!

 

Op zoek naar meer uitjes op de boerderij? Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl vind je het complete overzicht!

 

Wel een leuk uitje maar niet persé op een boerderij? Bekijk wat kidsproof Noord-Holland voor julie in de aanbieding heeft. Ook een goed idee, bekijk www.bezoekhollandskroon.nl of www.hollandbovenamsterdam.nl. Er is zoveel te beleven!

Plan je bezoek

Plan je uitje voor morgen!